Als student ga je naar Gents voor het perfecte kostuum

Gents

Een presentatie geven? Of je wilt een leuk meisje aan de haak slaan tijdens een galafeest? Uitgenodigd voor een bruiloft? Of zit je in het bestuur van je studentenvereniging en word je verwacht in een bestuurspak te verschijnen? Je bent student en helaas zit je krap bij kas. Daarom kan het erg lastig zijn om bij elke gelegenheid in een mooi en passend kostuum te verschijnen. Maar het wordt toch van je verwacht! Gents denkt aan studenten. Voor elke gelegenheid biedt Gents een passend kostuum!

Gents; ook voor studenten

Gents werkt samen met BudgetTie. Daardoor is het assortiment nóg veel meer en nóg veel beter geworden! Naast galakleding en dassen zijn er nu ook kroegjasje verkrijgbaar. En de prijzen? Die zijn net zo scherp gebleven, zodat het voor studenten betaalbaar blijft. Want je bent vast al wel genoeg geld kwijt aan huur, collegegeld en al die feestjes!

Gents heeft meer dan 20 vestigingen door heel Nederland en in bijna elke grote universiteitsstad zit wel een vestiging. Stad en land afzoeken naar de perfecte kostuum is niet meer nodig. Je fietst nog even snel naar Gents en een uur later loop je in een compleet nieuwe outfit, inclusief nieuwe schoenen, weer naar buiten. Zo hoef jij je nooit zorgen te maken dat je niet op tijd netjes gekleed bent voor die speciale gelegenheid.

Bestuurspakken

Bestuurspakken zijn niet alleen voor de heren beschikbaar. Ook aan de dames is gedacht. Voor de dame is er een bestuurspak verkrijgbaar die van dezelfde stof gemaakt wordt als de pakken voor de heren. En om de uitstraling helemaal compleet te maken kunnen de shawls voor de dames van dezelfde stof gemaakt worden als de dassen van de heren.

De perfecte stropdas

De perfecte das bij je kostuum? Of voor elk lid van de studentenvereniging een stropdas met het logo? Aan de voorzijde, de achterzijde of op het etiket om een logo te laten drukken op de dag. Een ingetogen das of een uitgesproken das, in welke kleur je maar wilt. BudgetTie heeft veel ervaring in het ontwerpen en maken van dassen die helemaal naar jouw wens zijn. Binnen vier weken na het plaatsen van de bestelling liggen de stropdassen voor je klaar. Daarnaast is het ook mogelijk om gilletjes, strikjes, bretels of riemen te stellen die geheel uitgevoerd worden in stijl van de stropdas!

Zo kun jij geheel in stijl voor de dag komen.

Geef een reactie