Eigen look creëren met de kleding van Freshcotton

Freshcotton

Het leuke aan creativiteit is dat het zich op allerlei manieren kan manifesteren. Zo kan je een kunstwerk maken met je handen of met behulp van gereedschap. Uiteraard hoeft een kunstwerk niet iets tastbaars te zijn. Alles kan kunst zijn. Zelfs jouw eigen bijzondere kledingstijl kan een kunstwerk op zich zijn. Bovendien is het ook gewoon heel leuk om je eigen look te creëren. Het enige wat je daarvoor nodig hebt, is goede en leuke kleding. Waar vind je dat? Mijn look stel ik altijd samen met de kleding van Freshcotton.com. Op Freshcotton vind je ontzettend veel verschillende kledingstijlen. Perfect voor iedereen die zijn eigen look wil creëren. Ik ga je vertellen hoe ook jij met de kleding van Freshcotton een eigen look kan maken.

Stap 1: een moodboard maken met Freshcotton

De eerste stap om jouw eigen unieke look te creëren is door een moodboard te maken. Dit kan je eenvoudig online doen. Sla de kledingstukken op die er voor jouw gevoel uitspringen. Dit mag trouwens van alles zijn. Van accessoires tot schoenen tot shirts: alles mag op het moodboard. De reden waarom dit verstandig is om te maken, heeft te maken met het feit dat je op deze manier jouw stijl in kaart brengt. Wanneer je met de kleding van Freshcotton een moodboard maakt, kan je uit heel veel verschillende merken en stijlen kiezen. Met Freshcotton kun je dus het beste in kaart brengen wat jouw smaak is.

Stap 2: kies op Freshcotton jouw iconische kledingstuk

Nadat je een moodboard heb gemaakt en jouw stijl hebt bepaald, is het tijd voor de tweede stap. Het is tijd om jouw iconische kledingstuk te selecteren. Dit kledingstuk wordt jouw signature piece. Kortom, hét kledingstuk waar jij altijd mee gezien wordt. Zoals jij je wel kunt voorstellen is er wel een voorwaarde: het kledingstuk moet overal bij kunnen passen. Regelmatig worden sieraden van Freshcotton gebruikt als iconisch kledingstuk. Uiteraard beslis jij helemaal zelf wat je gaat gebruiken. Op Freshcotton is er genoeg leuks om uit te kiezen!

Stap 3: tijd op de look in leven te brengen

Heb je stap 1 en stap 2 doorlopen op Freshcotton? Dan is het tijd om jouw bedachte look te veranderen in een echte look. Tijd om jouw eigen look te gaan showen aan de rest van de wereld! Bestel snel alle benodigdheden voor jouw zelfontworpen look en ga er lekker op uit. Een look creëer je immers om gezien te worden.

Geef een reactie