Geweldige outfits creëren met damesschoenen

damesschoenen

Regelmatig denken we als eerste aan de grotere kledingstukken wanneer we een outfit gaan samenstellen. Soms is dat de makkelijkste manier en de meest praktische wijze. Ik ben er echter achter gekomen dat ik het persoonlijk leuk vind om op allerlei andere manieren geweldige outfits te creëren. Zo heb ik een keer mijn damesschoenen gebruikt als belangrijkste kledingstuk. Dat was een hele ervaring! Meer dan eens onderschatten we het belang van damesschoenen voor een outfit. Daarom vertel ik je vandaag alles over geweldige outfits creëren met schoenen als startpunt.

Goede damesschoenen als basis

Ten eerste moet je goede damesschoenen hebben. Ik heb het dan natuurlijk niet alleen over de gradatie waarin je ondersteuning krijgt van het schoeisel. Met goede schoenen bedoel ik vooral schoenen die er netjes uitzien. Vaak zijn de prijzige damesschoenen ook echt de meest prachtige dingen op aarde. Zoals al wellicht doorhebt, heb ik een redelijke zwak voor schoenen. Ik kan uren gefascineerd raken over alle verschillende soorten, vormen, kleuren en patronen. Wanneer je een outfit wilt creëren met de damesschoenen als startpunt, moeten de schoenen in kwestie natuurlijk wel eyecatchers zijn. Zonder degelijke damesschoenen wordt het een hele uitdaging om dit te realiseren.

Kleuren zijn je grootste vriend

Daarnaast wil ik toch echt even zeggen dat je niet bang hoeft te zijn om te combineren met kleuren. Het is een grote misvatting dat je alleen schoenen in basis kleuren mag gebruiken. Kleuren zijn juist je grootste vriend. Eerst zal het wat lastig zijn om dit te proberen. Je moet immers uit je comfortzone stappen. Maar geloof me. Het is het zeker waard. Probeer een keer damesschoenen met een gek printje, een aparte kleur of een bijzondere vorm. Let er alleen wel op dat je niet te veel verschillende kleuren met elkaar gaat combineren. Dan krijg je een soort kleuren kots en dat wil je natuurlijk voorkomen.

Geweldige outfit creëren met schoenen

Oké, om een outfit te creëren met schoenen als basis punt moet je natuurlijk eerst een paar damesschoenen uitzoeken. Dit is het uitgangspunt. Vervolgens vind ik het fijn om naar boven toe te werken. Dus na de schoenen kies je een broek, rok, broek pak of jurk uit. Zelf ben ik echt een fan van broeken. Daarom kies ik snel een paar mooie jeans. Uiteraard selecteer je dan een passend topje en mogelijk een vestje als het wat frisser buiten is. En tada! Je hebt je eigen geweldige outfit gecreëerd op basis van damesschoenen.

Geef een reactie