Grote maten jurken: voor mooie volle vrouwen

grote maten jurken

Ieder lichaam is anders. En ieder lichaam is mooi op zijn eigen manier. Waarom wij echter sommige lichamen als minder mooi ervaren is door een stigma wat is gecreëerd door de schoonheid industrie: dunner is altijd beter. Maar ook volle vrouwen kunnen er prachtig uitzien! Omdat het standaard echter altijd bij maat 34 ligt, wordt vrijwel alle kleding gemaakt met een bepaald lichaamstype in het achterhoofd. Als dan een wat vollere vrouw of een vrouw met een andere lichaamsvorm zulke kleding aandoet zit dat er al snel onflatteus uit. Het probleem ligt dus nooit bij de vrouw en haar lichaam, het probleem ligt bij de kledingindustrie! Gelukkig zijn er prachtige grote maten jurken verkrijgbaar, zodat iedere vrouw zich zo mooi kan voelen als zij verdient.

Grote maten jurken voor dames

Vrouwelijke vormen lijken altijd maar in één vorm te mogen passen. Een wespentaille, maar wel brede heupen en een volle boezem. Maar wel een platte, afgetrainde buik! Voor veel vrouwen is dit een onmogelijk standaard. Sommige vrouwen hebben geen dunne taille, of zijn juist breder rond de heupen. Vrouwelijke kleding zoals jurken worden echter nooit ontworpen met dit soort lichaamstypes in het achterhoofd, waardoor het voor vollere vrouwen of vrouwen met een andere lichaamsvorm als snel onmogelijk wordt om zich elegant en vrouwelijk te voelen in een jurkje zoals vrouwen die in maat 34 passen dit kunnen. Dat is natuurlijk hartstikke oneerlijk! Gelukkig bestaan er grote maten jurken voor vrouwen met een maatje meer. Grote maten jurken met details en vormen die juist bij haar het mooiste uitkomen.

Grote maten jurken kiezen: een helpende hand

Er zijn allerlei websites en winkels waar grote maten jurken juist de standaard zijn. En waar wordt erkend dat zelfs iedereen met grote maten weer een verschillende bouw kan hebben. Daarom worden er verschillende figuurtypen onderscheiden: het A-, X-, Y-, en O-figuur, waarbij de letters de lichaamsvormen grofweg symboliseren. Als je met behulp van de website hebt uitgevogeld wat voor figuur jij hebt, kun je hierop filteren en krijg je grote maten jurken te zien die perfect op maat zijn gemaakt voor jouw lichaamsbouw. Grote maten jurken zijn er uiteraard ook in allerlei verschillende stijlen, want iedereen heeft een andere smaak. Modieus, casual, sportief, elegant of feestelijk; ook hierop kun je gemakkelijk filteren, zodat jij snel de grote maten jurken kan vinden die jouw schoonheid het beste benadrukken. De collectie grote maten jurken loopt tot maat 66 en biedt voor ieder wat wils!

Geef een reactie