Dames sneakers hoeven niet saai te zijn

Dames sneakers

Met een simpele witte of zwarte sneaker heb je een paar schoenen dat je veel kunt dragen als basic. Alleen willen we niet altijd basic. Soms wil je een luxe uitstraling hebben en opvallen. Dat kun je met simpele witte sneakers niet doen, daar heb je meer voor nodig. Daarom zijn er tegenwoordig vele modellen dames sneakers die wat meer hebben. In deze blog vertel ik je over de soorten sneakers die er gecreëerd zijn voor een mooie uitstraling. Ook noem ik een paar toffe merken die het goed voor elkaar hebben wat betreft hun dames sneakers. En als laatste: hoe combineer je je sneakers nou op een leuke manier?

Opgefleurde dames sneakers

Je hoeft niet per se sneakers te nemen in een nietszeggende witte of zwarte uitgave. Je kunt ook dames sneakers nemen die een beetje opgefleurd zijn. Denk bijvoorbeeld aan dames sneakers met bont erop, of helemaal gouden dames sneakers. Ook opvallend zijn sneakers met een hak, daarmee blijf je mooi hoog lopen maar heb je toch stoere sneakers aan. Ook is er tegenwoordig de futuristische beweging, met gekke vormen in sneakers en felle kleuren.

Mooie merken

Er zijn een aantal merken die wel van wanten weten met dames sneakers. Ondanks dat deze merken bekend staan om hun klassieke modieuze kleding, vinden ze sneakers toch een belangrijk aspect van mode. Je kunt bijvoorbeeld toffe Gucci sneakers krijgen. En om het nog even wat gekker te maken staat er dan ‘Guccy’ op de zijkant. Echte kenners weten dat dat de juiste Gucci uitvoering is. Als je houdt van sneakers met een hak kun je gaan voor Isabel Marant sneakers. De wat meer rustigere effenkleurige sneakers zijn voornamelijk van Philippe Model. Houd je van schoenen die grenzen aan bizar maar wel heel gaaf zijn, neem Chloé dames sneakers.

Combineer je gek

Als je sneakers draagt hoef je niet meteen casual en stoer over te komen. Je kunt ook gaan voor een zakelijke of stijlvolle look met sneakers. Draag je dames sneakers onder een prachtige kokerrok of zakelijke jurk om te gaan voor stijl. Ook werken sneakers heel mooi onder een lange trenchcoat. Je bent in ieder geval niet gelimiteerd aan casual kleding als je sneakers draagt, je kunt creatief met je kleding omgaan. Met een luxe uitstraling zijn de bovengenoemde dames sneakers een upgrade van wat je elke dag ziet lopen. En we willen natuurlijk wel een beetje uniek gevonden worden. Uniek, maar modieus. En dat kan met opgefleurde sneakers.

Geef een reactie