Het perfecte babyshower cadeau

Cadeaus bedenken voor iemand is sowieso al een lastige taak, en al helemaal als die persoon nog niet zelf kan vertellen wat hij of zij wilt hebben. Want hoe bedenk je nou echt een goed cadeau voor een baby? Is er zoiets als babyspeelgoed, waar ze ook echt iets aan hebben? Gelukkig zijn wij hier, met een lijst met de béste cadeaus voor de nieuwe toevoeging in jouw leven en/of vriendenkring. Wees gerust.

Tip!

Voordat we met de cadeaus beginnen, is het handig om eerst even voor jezelf te bedenken: wil ik iets geven waar de baby iets aan heeft, of de moeder, of allebei? Babyspeelgoed en modieuze babykleren hebben namelijk hele andere resultaten. Maar nu door met de lijst.

Rammelaars en geluidmakers

Baby’s zijn geluidmakers, en daarom is het extra leuk als hun babyspeelgoed ook zo is. Rammelaars doen het altijd goed bij kleine koters, ze vinden het fantastisch dat zij degenen zijn die het geluid produceren wat uit die stokjes komt. Ook zijn andere muzikale en geluid-makende dingen erg leuk. Je hebt boekjes die allerlei dierengeluiden maken als je op knopjes drukt (en dus meteen de baby leert over het dierenrijk), je hebt muziekdoosjes, noem maar op.

Mobiel, mobiel, mobiel

Misschien het meest klassieke babycadeau, maar een mobiel doet het altijd goed. Natuurlijk geen smartphone, maar zo’n decoratief, ronddraaiend ding waar een baby heerlijk naar kan kijken als hij/zij in zijn/haar wiegje ligt. Zorg er trouwens wel voor dat de bedeltjes aan het mobiel naar beneden gekeerd zijn, anders ziet de baby alleen maar rare vormpjes en niet de gezichtjes van de sterretjes en de maan. Je hebt ook nog mobielen die een muziekje afspelen, misschien ook leuk?

Draagbaar en dragelijk

Dit cadeau is misschien net zo fijn voor de mama’s als de baby’s, maar de moeders mogen ook niet achterblijven. Een draagdoek of draagtas is misschien niet iets waar de moeder meteen aan dacht toen ze inkopen ging doen voor haar nieuwe kleine, en daarom is het een perfect cadeau om te geven. Het is fijn voor moeders om hun kind te kunnen dragen en tegelijkertijd andere dingen te kunnen doen met hun armen. En welke baby wilt nu niet lekker ingewikkeld hangen tegen zijn/haar moeders borst aan.

Dit zijn slechts een paar cadeaus die je een baby zou kunnen geven. Babyspeelgoed is er genoeg, en cadeaus voor de mama’s ook. Bedenk dus zelf waar je graag prioriteit aan geeft en maak het persoonlijk als je kan. Iets zelf maken doet het ook altijd goed!

Geef een reactie