Kledingstukken om je deze winter warm te houden

dames coltruien

Behalve er goed uit zien is het natuurlijk ook belangrijk om er deze maanden warm bij de zitten. In deze blog geef ik een aantal artikelen waarmee je er goed uitziet en het ook niet koud hoeft te hebben.

Dames coltruien

Een coltrui beschermd natuurlijk goed je nek en houdt je lekker warm. Bovendien is deze trui qua trend gezien in opkomst. Vroeger werd hij vooral gebruikt voor het skiën om je nek samen met een sjaal goed warm te houden. Maar nu zie je hem weer terugkomen in de winkels. Meest voorkomende kleuren zijn natuurlijk zwart, wit en donkerblauw. Maar hij is er ook in gestreepte motieven. Hij is goed te combineren met een skinny jeans. Maar het kan ook leuk zijn om een coltrui op een rokje te dragen.

Leggings onder je broek

Diezelfde skinny jeans draag je natuurlijk ook in de zomer. In de winter is het echter veel kouder. Zodoende is het fijn om een legging of thermo-ondergoed te dragen onder je jeans. Laagjes werken beter om je warm te houden doordat je lucht tussen deze laagjes warm blijft.

Wollen trui

Wol houdt door zijn gekroesde vorm makkelijker warme lucht vast. Zodoende is wol een goede warme isolator en houden wollen truien je goed warm in de winter. Je moet er alleen wel rekening mee houden dat jij of mensen in je omgeving allergisch kunnen zijn voor wol.

Vesten

Als je een dunner truitje of een blouse aan hebt, is het handig om in de winter een vest mee te nemen. Deze kan je aan doen als je het koud krijgt.

Warme gevoerde laarzen

Je hebt van die hoge laarzen die aan de binnenkant gevoerd zijn met een zachte stof. Deze laarzen houden je voeten veel warmer dan andere schoenen en zijn dus zeker geschikt voor de winter.

Fluffy joggingbroek

Als je thuis bent en je wilt een makkelijke warme outfit aan is het fijn om een fluffy joggingbroek te hebben. Verder is het ook belangrijk om je voeten warm te houden. Je voeten en je handen koelen namelijk het snelste af bij kou, dus het is belangrijk om deze warm te houden. Dit kan je doen door fluffy sokken te dragen of meerdere sokken over elkaar aan te doen. Tevens werken wollen sokken hier ook weer goed. Eventueel kan je voor het slapen een warme kruik klaar maken die je ’s nachts bij je voeten kan leggen.

Geef een reactie