Zelf een kamer verbouwen doe je zo

makeup tafel

Wie zegt dat je een klusjesman nodig hebt als jij je kamer wilt verbouwen? Soms is het leuk om gewoon even zelf aan de slag te gaan. Door te doen kun je een hoop leren en dus onthoud je jezelf wel een talent als je gelijk hulp inschakelt. Om een succes te maken van je kamer hebben wij wat tips. Voortaan zal je niet meer meteen hulp inschakelen zonder eerst zelf te proberen. Als voorbeeld nemen we even een make-up kamer. Deze kun je zelf gemakkelijk mooi maken met de juiste stappen.

Ga niet in het wilde westen aan de slag

Om chaos te voorkomen moet je altijd eerst een lijstje maken met de dingen die je moet doen en wat je er voor nodig hebt. Zo hoef je niet tijdens het proces dingen te gaan kopen en kun je lekker verder.Door het belangrijkste en grootste bovenaan de lijst te zetten en de rest van de punten ook zo te rangschikken, voorkom je stress. Probeer vervolgens niet van het lijstje af te wijken, want anders kan er voor alsnog een hoop gedoe ontstaan. Kies dus een goede dag  en neem de tijd voor alle werkzaamheden die je moet uitvoeren.

Bekijk filmpjes

Sommige dingen moet je eerst gezien hebben voordat je er zelf aan gaat beginnen. Zo is het niet erg verstandig om met een kettingzaag aan de haal te gaan als je hier niets van weet. Ga in plaats daarvan kijken een instructievideo voor het gebruiken van een kettingzaag. Ditzelfde geldt ook voor ander gereedschap en lijmsoorten. Als je het niet op de juiste manier gebruikt kan er een hoop misgaan. Oefening baart kunst en kijken naar anderen zonder enige twijfel ook. Mocht je na het bekijken van video’s nog niet weten hoe het werkt dan kun je natuurlijk altijd iemand inschakelen.

Zo creëer je de ideale make-up kamer

Het belangrijkste is de tafel. Vaak kun je deze bijna kant en klaar kopen. Je hoeft dan alleen wat schroeven te gebruiken. Voor het ophangen van plankjes geldt iets anders. De planken moeten de juiste grootte hebben. Het kan dus zijn dat je met een kettingzaag of ander type zaag aan de slag moet. Vergeet naast plankjes, een make-uptafel en de juiste lichten, de decoratie niet. Een mooi schilderij of fotolijst kan een ruimte helemaal doen veranderen. Durf jij het aan om zelf aan de slag te gaan? Doe wat wij je vertellen en het komt sowieso goed.

 

Geef een reactie