Ofyr; outdoor design voor alle seizoenen

Ofyr BBQ

Twee vliegen in één klap. Met de Ofyr BBQ kun je bakken, grillen en je lekker warmen. Je begint de avond onder het genot van een hapje klaargemaakt op de Ofyr BBQ. Je kunt na het eten nog lang buiten zitten en genieten van een lekker drankje, de vuurschaal geeft namelijk binnen een straal van zo’n vier meter een lekkere warmte af.

Ofyr; meer dan een kunstwerk

Dé nieuwe manier van outdoor koken en grillen. De Ofyr is meer dan alleen een prachtig kunstwerk op een stoere sokkel voor in je tuin. Het is een kegelvormige vuurschaal – een soort grote wok – met een brede rand waarop je kunt bakken, koken en grillen. Deze rand wordt vanuit het midden verwarmt door een gezellig houtvuur of gloeiende kolen. De warmte vloeit vanuit het midden naar buiten en daardoor heeft de kookplaat meerdere temperaturen. Zo kun je een eitje bakken, groenten koken of een biefstukje grillen. Of wat jij maar lekker vindt! Na ongeveer 30 tot 45 minuten heeft de plaat de maximale temperatuur van 250-300 graden bereikt. Daardoor schroeit het vlees snel dicht en blijven alle sappen bewaard en zo kun jij genieten van een heerlijk stukje mals vlees.

Ook voor koude dagen

Ben je klaar met eten en wordt het later op de avond al wat kouder? De Ofyr is daarnaast ook te gebruiken als een gezellige vuurhaard. Het geeft een warmte af met een straal van wel vier meter, zodat het ook op een koude winteravond een aangename temperatuur heeft waar jij je kunt warmen.

Onderhoudsvriendelijk is één van de kenmerken van de Ofyr. Ben je klaar met eten, dan schraap je alle etensresten zo naar het midden in het vuur en het zal worden verband. Wrijf de kookplaat daarna in met een vette olie en het is weer klaar voor een volgend gebruik.

De Ofyr is bestand tegen alle weersinvloeden zodat het zomer en winter in je tuin kan blijven staan. Wil je het toch verplaatsen, de Ofyr bestaat uit drie losse delen die je elk afzonderlijk kunt optillen en verplaatsen.

De Ofyr is een waar kunstwerk voor in je tuin en biedt een combinatie van schoonheid, warmte, gezellig koken, heerlijk eten en samen zijn. Zo is het niet alleen een pronkstuk, maar ook een gastvrije plek voor een gezellig avondje met familie of vrienden of voor een groot tuinfeest.

Geef een reactie