Sfeer

Binnen zitten is niks voor mij. Ik ben een buiten persoon. De heerlijke geur van het gras en de bloemetjes. Of de grauwe dagen in de winter. En dan de verse sneeuw die valt. Tijdens de kerst lekker naar buiten een sneeuwpop maken. Het maakt mooi herinneringen die je altijd bij je wil blijven hebben. In de zomer nog lekker laat in de tuin zitten, of misschien bij een kampvuur. Gezellig met vrienden of familie nog lekker kletsen, een speciaal biertje erbij. Het maken van herinneringen. Of in de winter samen opgekropt onder een dekentje kijkend naar een slechte kerstfilm met een kop thee. In ieder geval maakt het de herinneringen een stuk leuker wanneer er mensen bij zijn van wie je houdt.

Ervaring in de omgeving

De sfeer is erg belangrijk wanneer het gaat ok herinneringen maken. Wanneer je buiten in de zomer zit op een houten bankje in het puin maakt dat de herinnering minder leuk. Wanneer je in de achterbak van een busje zit met de deuren open bij het strand wanneer de zon onder gaat, wordt het eerder herinnerd. Tenminste zo werkt het wel bij mij. Wanneer ik in een mooie en leuke omgeving ben met leuke gezellige mensen is mijn ervaring perfect. En daarom wil ik bij elke ervaring natuurlijk wel zo een goed mogelijke sfeer.

Mijn eigen omgeving

Ik wilde dan ook mijn eigen omgeving een leuke sfeer geven. Zo heb ik in mijn slaapkamer van die leuke lichtjes gehangen. Wanneer we een film kijken kunnen de sfeer lichtjes aan om het leuker te maken. Maar zoals ik al zei, in de zomer wil je nog genieten van het lekkere weer. Dus ook de tuin moet een leuke sfeer hebben. Ik heb dan al de tuin helemaal mooi gemaakt. Leuke plantjes, op de oude stronk een bak met nog meer plantjes. Bloemen in alle geuren en kleuren.

Het missende puzzelstukje

Maar er miste nog iets in de tuin. En toen kwam het in me op. Wanneer we in de tuin zitten die helemaal mooi is gemaakt is dat natuurlijk top. Maar het is jammer dat je de tuin in e avond dan niet kan zien. Hiervoor had ik dan ook een oplossing: led tuinverlichting besled.nl. Mooie lichten voor in de tuin om de tuin op te lichten. Op deze site vond ik precies het lampje dat bij mijn tuin paste voor een mooie prijs. De sale was een onverwacht voordeel, we houden natuurlijk van sale! Met deze lampen in de tuin is de sfeer helemaal compleet. De tuin is klaar om er herinneringen te maken!

Geef een reactie