Some fresh air

Ventilatoren bieden een enorme uitkomst tijdens de warme zomermaanden. Het brengt verkoeling in je kantoor of woning. Of je nou kiest voor een plafondventilator, een ventilator staand of een ventilator voor op tafel, elke ventilator brengt verkoeling. Het is fijn dat je een frisse wind langs je gezicht voelt gaan als je in je warme kantoor hard aan het werk bent. Als het warmer wordt, is je concentratie minder en dan dan wil je dus afkoelen. Op deze manier zorg je ervoor dat je langer kunt werken en niet bezwijkt door de hitte. Denk er ook aan om voldoende te drinken, omdat je ook veel vocht verliest als het zo warm is. Dus een combinatie van genoeg water drinken en een ventilator op de werkvloer is een essentiële combinatie om je werk goed te kunnen doen. 

Kies voor een toren

Voor een goed effect van frisse lucht in je woning of kantoor is het verstandig om te kiezen voor een staande ventilator, een variant hiervan is een torenventilator. Een torenventilator is vrij hoog en draait rond, zodat de hele ruimte goed wordt voorzien van frisse lucht. Dit is zeer geschikt voor grotere ruimtes. Daarbij kun je een tijd instellen van maximaal 7 uur en zit er een afstandsbediening bij, hiermee kun je de ventilator instellen op drie verschillende standen. De timer is vooral handig als je gaat slapen. Als je het niet fijn vindt dat je ventilator de hele nacht door frisse lucht blaast, maar je wilt wel afkoeling voor je gaat slapen, kun je deze bijvoorbeeld instellen op 2 uur. Op deze manier verbruik je ook niet de hele nacht stroom. Door de timer gaat de ventilator namelijk vanzelf uit, maar dan lig jij als te slapen. Super handig! Ook bespaar je ruimte door een torenventilator aan de schaffen in plaats van een tafelventilator, hij is namelijk lang en smal van vorm en lijkt, zoals de naam als zegt, op een toren. Door de vorm kun je hem makkelijk in elke ruimte neerzetten, ook als is er niet zoveel ruimte. 

Stand tall

Naast een torenventilator kun je natuurlijk ook een andere staande ventilator aanschaffen. Een staande ventilator is namelijk ook makkelijk te verplaatsen en neemt geen ruimte in op je tafel of bureau. Verder beschikt hij over een krachtige motor, waardoor je een ruimte goed kunt verkoelen. Daarnaast draait de kop van een staande ventilator ook heen en weer en zo wordt de koele lucht door de ruimte verspreid. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je collega meer frisse lucht voelt dan jij. Dus waar je ook zit te werken, overal krijg je verkoeling!

 

Geef een reactie