Waarom spelen met je hond zo belangrijk is

Beeztees

Spelen met je hond is niet alleen leuk, het is ook heel erg belangrijk voor de hond. Door samen met je hond te spelen wordt de band tussen jou en je hond versterkt. Daarnaast zal je hond ook meer aandacht voor jou gaan krijgen en wordt het voor je hond makkelijker om naar jou te luisteren. Samen spelen met speeltjes van Beeztees voorkomt dat je hond zich gaat vervelen en kan hij zijn energie kwijt. Door bepaalde regels in het spel toe te voegen wordt bevestigd dat jij de baas bent en daardoor zal de hond ook weer beter naar je luisteren.

Bovendien is spelen ook belangrijk voor de gezondheid van je hond, het kan helpen bij het voorkomen van overgewicht en huidklachten.

Jij bent de baas

Het is belangrijk dat jij, als baas van de hond, begint met het spelen. Begin nooit een spel wanneer je hond naar jou toekomt met een speeltje en vraagt om met jou te spelen. Hiermee maak je duidelijk dat jij de baas bent van de hond en bepaalt wat er wel of niet gebeurt.

Beeztees … daar word je blij van

Bij Beeztees vind je alles wat je nodig hebt voor je huisdier, van hondenmanden tot krabpalen, van snacks tot vogelhuis. Beeztees heeft dan ook een enorm assortiment aan speeltjes voor je hond, die niet alleen leuk zijn, maar ook nog eens veilig en goed voor de gezondheid van je hond. Bij Beeztees draait het om leuk, gezond en veilig en dat doen ze al meer dan 45 jaar. Ze willen het allerbeste voor jouw huisdier om hen, maar ook jou blij te maken. Elk jaar wordt het assortiment uitgebreid met meer dan 1000 nieuwe artikelen. Beesteez staat voor innovatief, actief, eigenwijs en fun!

Zoekspelletjes

Honden houden ervan als het brein actief wordt gestimuleerd. Een van de leuke spelletjes voor je hond is om het actief te laten zoeken naar een Beezteez Sumo-speeltje, die jij hebt verstopt. Daarmee kunnen honden wel een tijdje zoet zijn.

Vulbare speeltjes

Om verveling te voorkomen is het goed dat honden moeite moeten doen voor iets lekkers. Dit kan bijvoorbeeld met de Beeztees Sumo Dental. Deze vul je met iets wat je hond lekker vindt en door te kauwen en te trekken probeert je hond het lekkers uit de Sumo Dental te krijgen. Ook daar zal je hond wel even mee zoet zijn en het voorkomt dat hij zich aan je stoelpoten gaat vergrijpen.

Apporteerspelletjes

De meeste honden zijn gek van apporteerspelletjes. Beeztees Apportino’s zijn uitermate geschikt voor apporteerspelletjes. Gooi het speeltje en laat je hond het weer halen. En omdat de Apportino’s blijven drijven kan het ook in het water gegooid worden voor de echte waterratten onder de honden.

Waarmee vermaakt jouw hond zich het liefst?

Geef een reactie