Touringcar huren om je prachtigste creaties te vertonen

Touringcar huren

Als kunstenaar is het niet altijd makkelijk om jezelf te presenteren op de markt. Je hebt veel concurrentie. Goede concurrentie. Om wereldwijd door te breken lijkt helemaal een onmogelijke opgave. Een touringcar huren heeft mij zeker geholpen om een aantal geïnteresseerden te vinden, en om inspiratie op te doen.

Touringcar huren na brainstormsessie

Voor ik aan een touringcar huren dacht, was ik ten einde raad. Mijn werk werd niet bekeken, niet gewaardeerd, en mensen ontvriendden mij zelfs op social media omdat ik zo veel postte. Ze werden er blijkbaar gek van. Net als ik. Ik moest mijn creatieve brein activeren. Met andere oplossingen komen. Een touringcar huren is één van de ideeën die ik opdeed na een lange tijd van brainstormen. Exposities, acquisitie en social media campagnes hebben tot nu toe niet gewerkt. Ik was op het punt van stoppen. Tot de touringcar huren bij mij opkwam.

Waarom touringcar huren?

Een touringcar huren: hoe ben ik erop gekomen? Het is niet het eerste waar je aan denkt als je door wil breken als (internationaal) geliefd kunstenaar. Ik werd geïnspireerd door iemand anders die het ook al deed. Zij blogde over haar avonturen met haar kunst en de touringcar huren. Dat zag er zo gaaf uit, dat ik het ten minste zelf ook moest proberen. Een touringcar huren is heel makkelijk, dus ik haalde hem op en ging ermee weg. Schilder- en tekenspullen ingeladen en met de noorderzon vertrokken. Ik nam zo weinig mogelijk mee.

Less is more

Zo weinig mogelijk meenemen. Dat was naast de touringcar de beste oplossing voor mijn eindeloze inspiratie. Het enige wat ik nodig had was een wijde vlakte van helemaal niets. Later las ik dat je creativiteit bevordert als je je verveelt. Bij verveling komt je fantasie namelijk vrij. Je hebt ruimte in je hoofd. Dat is iets wat ik niet had in mijn eigen Amsterdamse atelier. Ik was alleen maar bezig met hoe ik mijn kunst aan anderen moest verkopen. Met een touringcar kon ik even op mezelf zijn, vrij zijn, denken aan niets. Geen zorgen. Dat maakte dat bijzondere mensen op mijn pad kwamen die mij en mijn kunst interessant vonden.

Door een touringcar te huren maakte ik het mijzelf mogelijk om van plek naar plek te gaan, overal geïnspireerd te worden door iets anders. Altijd andere mensen ontmoeten. Ik weet weer waar ik naartoe wil. Niet alleen letterlijk (naar mijn Amsterdamse atelier), maar ook figuurlijk. Ik word internationaal kunstenaar!

Geef een reactie