Wimpel zelf creatief maken of professioneel laten drukken

wimpel

Van tijd tot tijd merk ik aan mezelf dat mijn handen beginnen te jeuken. Ik moet weer een nieuw knutselproject starten. Uiteraard wil ik zo vaak mogelijk iets nieuws uitproberen. Zo heb ik laatst een zelf een wimpel gemaakt. Ik hoor je al denken: een wimpel? Waarom zou je dat zelf gaan maken? Wat heb je er aan? Ik kan je vertellen dat het ontzettend leuk is. Bovendien zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Je kan namelijk voor verschillende doeleinden een wimpel zelf maken of professioneel laten drukken. Dus zoek jij ook een nieuw project om je creativiteit in te uiten? Lees dan snel verder!

Zakelijk, privé of voor een speciale gelegenheid

Wanneer je op het punt staat op een wimpel te maken, zelf of door een professional laat drukken, moet je beginnen bij het doeleinde. Waar wil je die dunne strook vlag voor gaan gebruiken? Het is bijvoorbeeld een optie om een wimpel te ontwerpen die klanten moet trekken voor jouw bedrijf. Als je in de horecawereld zit, kan een smalle vaan met een leuke tekst zeker de aandacht trekken.

Uiteraard kan je ook een hele persoonlijke smalle strook ontwerpen. Hoe leuk is het om bijvoorbeeld het familiewapen te maken op een wimpel? Ook als je geen familiewapen heb, is er wel een reden te vinden om zo’n smalle vaan te creëren. Een zelf ontworpen of zelfgemaakte wimpel kan namelijk elke speciale gelegenheid een persoonlijk tintje geven!

Zelf een wimpel maken

De volgende stap is het bepalen hoe de smalle strook gemaakt wordt. Ga je dit namelijk zelf doen of laat je dit liever over aan een professional? Wanneer je lekker creatief bent en wel te porren bent voor een uitdaging, dan raad ik je aan om zelf een vaan te maken. Niets is zo leuk als zelf lekker creatief bezig te zijn. Mijn dikke tip: zorg dat je een goede, stevige stof uitzoekt als basis. Zo’n vaan wappert natuurlijk in weer en wind. Daarom moet het wel tegen een stootje kunnen. Bespaar niet op materiaalkosten. Dat zou zonde zijn van het eindresultaat.

Professioneel laten drukken

Ben je wel creatief, maar heb je geen tijd om zelf een wimpel te maken? Dan kan je tegenwoordig een zelf ontworpen vaan eenvoudig laten drukken door een expert. Bij sommige leveranciers kan je door middel van een handige online tool gemakkelijk een eigen ontwerp maken. Hierdoor wordt het werkelijk kinderspel om jouw eigen persoonlijke wimpel te creëren!

Geef een reactie