Vlaggen bedrukken op creatieve wijze in 3 simpele stappen

vlaggen bedrukken

Zoals je weet ben ik gek om dingen zelf te creëren. Toch is het soms verstandiger om het werk te overhandigen aan de professionals. Dat geldt bijvoorbeeld voor het installeren van een CV-ketel, maar ook voor het bedrukken van zakelijk vlaggen. Naast mijn blog heb ik ook mijn eigen bedrijfje. Op evenementen en beurzen wil ik altijd graag zonder moeite de aandacht van mensen pakken. Vlaggen bedrukken in een door jou gekozen stijl werkt echt. Op creatieve wijze kan je online vlaggen bedrukken in 3 simpele stappen.

Stap 1: keuze maken welke vlaggen bedrukken

De eerste stap die je zet is het bepalen welke vlaggen je laat bedrukken. Wat is namelijk het doeleinde voor de vlaggen? Waar ga je ze voor gebruiken? Wanneer je op een evenement staat, dan wil je andere vlaggen bedrukken dan als je aan de gevel van het bedrijfspand een vlag wil hangen. Je moet met andere woorden een praktische keuze maken welke vlaggen er bedrukt gaan worden. Reclamevlaggen, spandoeken of tafel vlaggetjes: vlaggen bedrukken komt in veel soorten en maten.

Stap 2: specificaties selecteren vlaggen bedrukken

Als je een soort vlag hebt gekozen, krijg je bij veel leveranciers de mogelijkheid om de specificaties te bepalen. Denk bijvoorbeeld aan het formaat van de vlaggen en de kleur. Vlaggen bedrukken kan hierdoor volledig op creatieve wijze, zonder dat er al te veel voor moet doen. Ook het aantal vlaggen bepaal je op dit moment in het bestelproces. Je hebt natuurlijk meerdere vlaggen nodig als het een tafelvlag is. Door simpelweg de goede cijfers te selecteren of in te vullen kan je door naar de volgende stap.

Stap 3: de puntjes op de i zetten

Bij de ene leverancier is het nu mogelijk om jouw vlaggen ter plekke te ontwerpen of om een ontwerp in een bestand aan te leveren. Zo weet je zeker dat de vlaggen worden bedrukt naar jouw smaak. Vlaggen bedrukken hoeft natuurlijk niet met een speciaal ontwerp. In veel gevallen is de bedrijfsnaam al voldoende. Persoonlijk vind ik het wel leuk om zelf de puntjes op de i te zetten. Dit doe ik door zelfs de vlaggen te ontwerpen of door later nog het een en ander aan te passen. Het creatieve proces hoeft dus niet te eindigen met het vlaggen bedrukken. Je kan erna nog steeds je creativiteit de vrije loop laten gaan. Vlaggen bedrukken door een professioneel bedrijf creëert in ieder geval een deskundige, nette uitstraling.

Geef een reactie